Všechno je pryč

Všechno je pryč

Anotace: Všechnoje pryč Nikdy bych nevěřila, že tě někdy ztratím, dneska už sem uvěřila......

Všechnoje pryč

Nikdy bych nevěřila,
že tě někdy ztratím,
dneska už sem uvěřila...
Všechno je pryč.
Zatím....

Všechno krásný co jsme prožili,
nikdy na to nezapomenu,
večeře si vařili,
u nás v bytě...
vypadalo to tam jak po dymanitě!
Naše první rande,
propadli jsme srandě.
Všechno je pryč.

Nikdy nic nevěděl,
jen on vždy všechno pověděl....
,,Chci už jen sedět,
do tvých očí hledět!´´
Vždycky mi říkával,
u toho se usmíval.
Všechno je pryč...

Venku pršelo,
padal déšt´,
všechno mě mrzelo,
jenom jeho ne!!!
Autor Vanny, 04.09.2012
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: PriceznaKonzuelaBananaHemok
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí