Barová romantika

Barová romantika

Anotace: I ona ví, že já chci víc, její vůni slunečnic potkávat na svém polštáři

Je půl pátý, v baru zhasínaj
naše soukromá píseň z jukeboxu právě začíná.
Půl pátý, parket je jen náš.
Ani nevíš co pro mě v tuto chvíli znamenáš.
Půl pátý, svět jsme jen my dva
a oba víme, že chceme aby to bylo napořád.
Půl pátý, přitiskneme se blíž.
Tak blízko až má ústa na svých ucítíš.

I ona ví, že já chci víc.
Její vůni slunečníc
potkávat na svém polštáři.
Od října klidně do září
usínat na její tváři
a ráno probouzet.
A tak tu spolu tančíme
a víme po čem toužíme
už jen spolu usínat.
Z jukeboxu máme v duších klid
ji už nechci opustit
její dlaně, oči tvář.

Svítání a my v objetí.
Potkali jsme se zrovna ve chvíli vzplanutí.
Barová romantika v nás
a my ji vydání na milost a taky na pospas.
Já a ty a ráno u dveří
a já si jsem jist, že tohle zažijí jen někteří.
Ty jsi hra, kterou bych chtěl hrát
a když to půjde, tak vedle tebe usínat.

A jestli nevěříš na lásku na první pohled, tak příjdu ještě jednou.
Autor J. Póža, 04.09.2012
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Comparare, Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na začátku jsem byla trochu skeptická, ale tahle básnička je vážně moc povedená =)

06.03.2013 00:35:19 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí