Odvykáš...

Odvykáš...

Anotace: Přestat brát drogu je pro závislého těžké... A co teprve pro drogu.

Po vlasech stéká slaná kapka,
kterou ty nikdy neuvidíš, lásko.
Přikrytá vločkami svého ticha
jak tenkou zlatobílou maskou
stávám se součástí tvých tužeb,
Ze stromů padám, bezejmenná.
Srážím se v chladu kusých nocí
vpitá do písmen tvého jména
a k ránu křičím, pokořená,
na schodech, které k ráji vedou.
Však vejít? Pro mě uzavřené
zůstává nebe. Klíče půl
- druhá vtesaná do kamene
tvých šesti srdcí na drátku.
Zašlápnu růžkem podpatku
zbytky nadějí na záchranu.
Rytíř je mrtev. A drak pannu
roztrhá drápy na kusy.
Poslední prázdné pokusy.
A ze všech slov co květem znějí
jen tenká vráska u pusy.
Jak droga v žilách koluji.
Droga se přece nebojí.
...ač ruce se ti trochu chvějí.
Autor Descardea, 06.09.2012
Přečteno 362x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, srozumeni, TeruKurosaki, Sarah, Noc17, poeta, Písnička...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné rýmy, velmi povedená.

03.12.2012 14:02:17 | Robin Marnolli

Povedené!

06.09.2012 15:02:27 | TeruKurosaki

líbí se mi...ST!

06.09.2012 12:54:53 | Noc17

aneb droga jako kýč

06.09.2012 11:27:23 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí