BODÁM ZAS

BODÁM ZAS

Anotace: Ale jen velice nerad a pláču u toho.

chtěl bych být písař
s vážnou tváří
a v kalamáři smáčet husí brk
tvůj krk tak svírat
v pevném stisku
a z výrazu tvých očí
pravdu číst
bílý list bych potřísnil tvou krví
a ze záhrobí můžeš na mě volat
všechna ta slova
co už dávno znám

zůstanu sám a na zdi obraz visí
tvá tvář
zlý úsměv
dlouhý vlas
škoda je rámu ten portrét ho tak ničí
tak nožem bodám zas a zas

nitky barev pokrývají zem
kamenou dlažbu hladkou
tak sladkou ze vzpomínek věků
i chvíle s tvojí matkou
žhavoú řeku
přebrodím

teď jen sním jaké že to bylo
když láska z kraje
tak pěkně se nám žilo
víno pilo
a dírou v střeše
do hradu nám nasněžilo

měl jsem tě rád
je to pryč
rez vše nám vzala
nemám
...
Autor čiči, 07.09.2012
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: Majdalénka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí