Neopouštěj mě

Neopouštěj mě

Anotace: Byla to má poslední věta,když odjížděl, on sic řikaje ja se vratim, ja věděla že se nikdy už nevrátí.

Neodjížděj lásko má,
Ja skrz slzy nevidíce,
ja zaplatila bych životem snad i více,
kdyby jsi neodjel.

Ty zlehka líbáš mou dlan',
a já do temné noci šeptám zustan',
stále líbáš mé líce,
já vím,že až odejdeš,já neuvidím tě více.

Naposled mě líbej,
ted' o tom budu už jen snít,
neodjížděj za prací,
vždyt' i tu ji můžeš mít.
necháš mě samotnou se životem se bít?

Bude se ti styskat to i mě,
ja vim,
však na tvem rozhodnutí už nic nezměním.

Dnes je tomu rok a den,
cos odešel,
a nechal mě jen snít o tom že jednou se mi splní sen,
a ja už nebudu sama jen.
Autor říkali mi princezno, 12.01.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejde mi hodnotit... :-(
Pěkná báseň :-)

18.08.2007 10:07:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí