Proč jsi ty

Proč jsi ty

Anotace: Nejvíc si cením důvěry co v tvou lásku vkládám...

Sbírka: My favorite

A city ukrývá v dotycích
tepla,konečků prstů,dvou těl.
Krásná poušť bez strádání.
S vodou.
Stejná, jak dráha dvou střel
Spíš teď sama,to není fér.

A nejde to zahodit za hlavu,
pochmurnou vzpomínku,náladu.
Nemožné podmínky nekladu.
Lékem je jemnost tvých slov.
Tentokrát jejich pravdivost
a všemocný čas...

Co zanechá v tobě i ve mě
zanechá v nás
ty dotyky tepla....
Tak nespi dnes sama!
Budu tě držet
a dám ti ten pocit,
pro který stojí za to,
mít rád!

Nejvíc si cením důvěry
co v tvou lásku vkládám.
Vyznání jež k sobě skládám
Klopýtáme,
ty zvedáš se
já padám.
Měla bys vědět,že..

Pro city se chodí,tam kde se láska zrodí!
Proč jsi ty ta,co brodí,se po kolena v ní?

Autor: Petr Z
Autor Petr Z, 12.01.2007
Přečteno 650x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí, velmi.

30.04.2007 17:59:00 | Megs

mno .. jedine co mi chybi je ten pocit, kdy vis, ze Tobe neco takoveho taky nekdo napise;-).

03.03.2007 11:20:00 | Bajík

...co rict...parada.libi se mi jak pises..divala jsem se na tvuj profil, mas me sympatie:-))

25.01.2007 16:18:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí