Jsi můj fanatik

Jsi můj fanatik

Anotace: Všechno ve mně se jen láme...

Tvůj pohled do očí,
na to slova nestačí,
Tvoje mysl zaslepená
trpělivost tak dojemná

Ublížil jsi, teď se snažíš
znovu a znovu pořád se mýlíš - Jen ty!
A znovu nepustíš mne z cesty.

Jak si teď připadám?
Nejsem si jistá..kolísám?

Milion slov o tom, že není proč litovat,
Ale já takhle nedokážu Tě milovat.

Ty to víš, jako tři vteřiny
uběhly s tebou celé hodiny
snažím se tě nevšímat,
Ty takový diplomat.

Obracíš pocity na mě,
Ale já necítím je stejně.
Ty jsi jeden z mála,
Komu se to povedlo,
Fair game už dohrála
Co tě to posedlo.??

Ovšem cítit se jako kořist
Jsi tak nedotknutelná
Jen tě mít a nepustit.
Přitažlivost je nevyhnutelná
Pak si vše jen připustit.

Nejde mi ti pořád lhát,
A znovu něco předstírat.
Něco, cokoliv co Ty chceš
Ve světle, ve kterém si to představuješ.

Budoucnost naše je dost rozdílná,
Ovšem má slova jsou jen němá ozvěna.
Cítím to z tebe všude,
Přehrávám si, jak to bylo a jak nám bude.

To je nekončící srdceryvná propast
Každý slovo od tebe je zalepená náplast.
Na ránu, kterou si způsobil,
A za dlouho uvědomil!

Máš svoje cíle a nikdy se jich nevzdáš,
Ale já nejsem tou cenou,
Jenom čas mrháš
S šancí donucenou.

Jsi fanatik a můj maniak
Zvládáme to bůhvíjak..
Autor Any 4, 09.09.2012
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí