Láska

Láska

Anotace: rada těm co už nevěří...

Láska nepřijde, když jí zavoláš.

Ani,když nabídneš rámě, podáš

plášť, aby nezmokla.

Láska, není jenom slovo,

je to víra,že nespadne ti do oka,

jen pouhá síla,ale něco víc.

 

Láska, v dešti se nerozmočí,

ani v mrazu, neskřehne a nerozdrolí,

ale čím dál víc,

i když nechceš, bolí.

 

Pro ní,umírají bezbraní,

slepí hluchýma se stávají

a  hluší slepýma zdají se být.

Je čas zvednout plachty,odejít.

 

Láska-každého to potká,

počkej stůj,

veme tě za kotník, podá cíp kapesníku,

do nosu spadne ti,

zvláštní dým,není to konec,

jen začátek novým vikřičníkům...

 

Prozatím.

Jak já vím,

přijde za každým..

 

 

Autor Liduška, 10.09.2012
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Romeo3769
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí