Bez tebe

Bez tebe

Anotace: ...

Mám pocit, že kolem je jen šeď,
a místo paží objímá mě chladná zeď,
dnešní den, snad jako každý jiný,
noc je temná a viník zůstal stále vinný.

Líbám vzpomínku, kterou v mysli jsi zanechal,
když pod deštníkem jsi vyčkával a v dešti stál,
jsi vzdálený, a mě snad bude líp,
když začnu zase tiše snít.

O tvých pažích, co mě hřejí,
o hvězdách, co snad nám lásku přejí.
O tvých očích, co něžně hladí,
o nocích bez tebe, co příliš dlouhé být se zdají.

A rána jsou jasná, když koupu se v tvé záři,
však střídají je černá místa v kalendáři,
Cítím se živá, tak jako nikdy dříve,
a chci protahovat společné naše chvíle,
nad tou krásou našich chvil až srdce žasne,
avšak mám strach, že i hvězda jasná, jednou zhasne.
Autor Annie the wolf, 12.09.2012
Přečteno 476x
Tipy 5
Poslední tipující: Rezkaaa, Anjesis, srozumeni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

viNík a viNNý a pak bych vynechala čárky i tečky, ale pěkná.

12.09.2012 20:18:53 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí