Miluji tě

Miluji tě

Anotace: tuhle jsem vymyslela pro kamarádovu holku

Líbí se mi pohled tvých očí šedozelených,
tvůj úsměv jako slunce mně zahřeje.
Schází mi dotek křivek tvých úžasných,
při tvých slovech mé srdce okřeje.
Rád vdechuji vůni tvých krásných vlasů,
chytrost a smysl pro humor jedinečný.
Jsi andílek božský co přivádí mně k úžasu,
bez tebe si připadám strašně zbytečný.
Ty uvnitř i vně jsi dokonalost sama,
stačí jediné slovo a u tebe jsem okamžitě.
S tebou moc rád půjdu i do neznáma,
jediné co chci ti timto říct je miluji tě.
Autor bublinka, 13.09.2012
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí