O mé lásce k tobě

O mé lásce k tobě

Anotace: jak to popsat nevím

Nemůžu si pomoci myslím na tebe,
mé srdce touhou po tobě buší.
Se vzpomínkou se dívám na nebe,
co cítím nikdo kolem netuší.
Jak říct ti to co na srdci mám,
slovy to jen těžko lze vyjádřit.
Čím mohla bych to ukázat dumám,
snad se mi to může podařit.
S tebou jsem jako v oblacích,
tvá milá slova mně vždy zahřejí.
Někdy však jsem v rozpacích,
pokaždé se ale naše osudy míjejí.
Autor bublinka, 13.09.2012
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí