Probouzení

Probouzení

Anotace: ach ta rána.. asi každý ví, co mám na mysli. Ne vždy jsou jednoduchá.. člověk si v hlavě přehrává předešlý večer a má po celý den o čem přemýšlet...nebo psát..

Je ráno – opilé a mlčenlivé

a my po hluboké noci víme

že slova ztrácí význam

...byl to všechno jen klam?

 

Svět okolo nás se topí v tichu

dnešní ráno odpouští našemu hříchu

že toužíme žít a od sebe si brát

to co nám nemůže nikdo jiný dát

 

Odcházím od tebe a v hlavě mi znějí

tóny večera a společného snění

a mlhavé vzpomínky na význam tvých slov

který mi uniká...

...tak šťastný lov!

Autor Josephine, 14.09.2012
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První slova dobrá. Druhá vynikající až na ten poslední řádek, co mi úplně nesedí.
Jednotná dobře sdělená myšlenka. Je cítit prožitek.
Děkuji.

16.09.2012 11:58:25 | Gregy

Dekuju..
To rano s sebou neslo mnoho emoci..
Dodnes ho mam v zive pameti, i kdyz bylo vlastne uplne obycejne

16.09.2012 12:38:58 | Josephine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí