Ty

Ty

Anotace: ta osoba ví, pro koho to je...

Postrádám lásku, postrádám tebe,
chtěla bych Tě mít hned vedle sebe.
Nad sešitem zeměpisu,
přemýšlím o barvě Tvého hlasu.
Jaký asi je, ten Tvůj hlas?
To poznám, až přijedu do Valu zas.
Myslím na Tebe
a srdce hned rychleji tepe.
Myslím na Tebe pořád,
nesmíš mě zklamat
Autor verushka, 12.01.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí