Romantik

Romantik

Anotace: Romantik.Nebo snílek.Asi obojí.Složeno 14.9.2012.

Romantik je věčný snílek
a pořád hledá někoho,
kdo by s nim jeho sny mohl sdílet.
Jeho srdce stále je raněné a krvácí,
ale odhodlání k lásce hledání stále neztrácí.
I když jeho srdce je pořád raněné a krvací,
zvedne se a jde dál a čas neztrácí.
Přestává zoufat a uchlácholen tím,
že někde za rohem je ta láska pravá
a jakmile vyrazí do světa,
už jí zase vidí,a už z dálky na něj mává.
Když jí konečně najde,tak jí své celé srdce dává,
s tím,že je to ona.
Ta jediná.
Ta pravá.
Zase omyl.
To se stává.
Po nějakém čase končí snění,
stejně jako po noci přichází den
dostaví se i z lásky probuzení.
Romatik chce stále věčnou láskou žít,
jenže neví jak jí najít,
jak jí získat,
jak jí mít.
Umí totiž jen snít.
Ale romantik dále sní svůj sen o věčné lásce
a málokdy jí najde,
více o ní mu zdá se.
Stále svojí jedinou lásku hledá,
tisíckrát už měl srdce zlomené,
přesto si pokoj nedá.
Občas stane se,
že z té výšky mu lecos unikne,
to když se zasní a ulítne.
Nic důležitějšího něž láska pro něho není,
ani to jeho snění.
Ale stále chce své srdce dát jen té pravé,
otazkou je:Zda-li jí kdy najde.
Jeho láska je sice z říše fantazie,
ale on stále doufá,že existuje,
že někde žije.
Spokojit s nějakou náhražkou
je pro něho nepřijatelné,
je pro něho urážkou.
To radši bude o ní jen snít
a jen ve svém srdci ji mít.
Autor Romeo3769, 14.09.2012
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: PriceznaKonzuelaBananaHemok, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

děs

05.10.2012 23:28:23 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí