Kde je ten den

Kde je ten den

Anotace: Kde je ten den, kdy ....

Kde je ten den

kdy poprvé já viděl tě

A kde je ten

kdy já tě trochu poznal.

 

Kde je ten den

kdy za ruku já držel tě

A kde je ten

kdy já do očí ti koukal.

 

Kde je ten den

kdy já naposledy slyšel tě

a kde je ten

kdy první báseň pro tebe jsem napsal.

 

Kde je ten den

kdy já poprvé se dotkl tě

a kde je ten

kdy já se do tě zamiloval.

 

Kde je ten den

kdy já obejmu tě

a kde je ten

kdy bych o tobě nejen sníval.

Autor King Peky, 15.09.2012
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí