Bolestný šanson

Bolestný šanson

Anotace: Krátký výkřik.

Bolestný šanson

Jak dlouhé stopy v mlze,
snad říkat se má drze,
že největší z mých snů
je odpařovač dnů.

Těch těžkých dnů bez tebe,
kdy dívat se mám do nebe.

A čekám ve tmě na židli,
k níž mě mé smutky přibily.
Snad jeden ze tvých úsměvů
přiletí i k nám do domu
a řekne…
vracím ti tvé srdce.
Autor pešu, 15.09.2012
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný závěr.

02.12.2012 20:57:10 | Robin Marnolli

snad ano ..

18.09.2012 20:48:09 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí