Tikot noci

Tikot noci

Anotace: když se člověk těší

Tikot hodin noc ozvučí,
jak tiché kroky dvou papučí.
Tma různou barvu často mívá,
červánkovou,když se stmívá.
 
Černočernou tam v horách,
jistotnou pro jezevce v norách.
Temnou když duše neladí
a hřejivou pro broučka v kapradí.
 
Zítra zas přijde nový den,
zdál se mi,zdál krásný sen.
S tebou ruku v ruce jsem šel,
veršíky ti do ouška pěl.
 
Verše o lásce a blízkosti,
pro tebe a tvůj pocit radosti.
Pro plamínky v očích hnědavých,
o chvilkách spolu tak krátkých a vrtkavých.
 
Tikot nocí se ozývá,
peřina ke spánku vyzývá.
Tebe si sebou beru v sen
a políbím tě,až přijde den.
Autor Makonn, 16.09.2012
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, Romeo3769, Adelheidis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké :)

16.09.2012 23:21:46 | Adelheidis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí