Slzy v dlaních

Slzy v dlaních

Anotace: Dneska jsem ji omylem našla. Přejel mi mráz po zádech když jsem si uvědomila jak pravdivá a krutá pro mě byla. Odloučení je vždy těžké, ještě těžší, když je na dlouho, s minimální komunikací a riskem smrti.

S posledním pohledem
Čas se zastavil
Jedno ráno, někde
Tvým odjezdem

Ty si zmizíš a dny
Co začnu počítat
znova
Jsou přesýpací hodiny

Sama krátím
Život svůj
Místo s Tebou
Tiše se ztrácím

Prohrála jsem sázku
O srdce
A vyhrála lásku
A samotu, která lže...

A tak je teď mým osudem
Nepřemýšlet rozumem
A čekat v čase
Na Tebe

Zatím budem silní
A snít spolu na dálku
O nás, svatbě, dětech…
Třeba zapomenem na válku

Můj… vojáčku.
Autor Moni_07, 17.09.2012
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Majdalénka, poeta, srozumeni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí