Jak kapka v moři

Jak kapka v moři

Anotace: ani nevim jak to nazvat

Jak kapka v moři je má slza na tvém rameni,
jak hvězda na nebi je úsměv tvůj co mně rozzáří.
Jak duha po dešti je lásky mé polibek jako znamení,
jak sluneční paprsek je tvá ruka hladící mně po tváři.
Jak slavíka zpěv je tvůj hlas co mou bolest tiší,
jak lodní přístav je bezpečí ve tvém náručí.
Jak okno do duše z tvých očí láska pro mně čiší,
jak prudké bouři mému srdci nemilovat tě nikdo neporučí.
Autor bublinka, 17.09.2012
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí