Dnes

Dnes

Anotace: Momentalni stav mysli

Dnes připadám si cizí,
jen samota a nic už se mi nechce,
někdy se stydím a tak hned mizím,
už nejde ani to, co dříve šlo mi lehce.

Hledám lásku co vídám ve svých snech,
a už mi začíná být jasné, že to nemá cenu,
přivírám oči a tajím dech,
své city prodám za neexistující měnu.

A tak dál proplouvám sněním,
ty si myslíš, že jsem blázen.
Tak to vypadá a jen já vím že není,
až se mi zachce, vrátím se zpět na zem.

Už jsem tak blízko,
že se až dusím,
a tápu ve tmě,
co ještě zkusím?

Pak ztratím se v mlze,
a všechny zdi zbořím,
vystoupím drze,
svou armádu stvořím.

Je to má vina,
šance je křehká,
stálo to za to,
umírám zlehka.
Autor Vesper, 12.01.2007
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bude to dobrý všechno zase, neboj :)

14.05.2009 15:57:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí