zimní ptaci

zimní ptaci

Anotace: A hejna se jich vznesla.

okovy pevně stáhnu
okolo tvých ran
a hejna vran
naposledy pozvu
aby hodovaly

na tvem chtíči ,zlobě ,zmaru
a zobáky své po okraj
zatínaly
pili slzy tvé
a s krví co tak rychle houstne
malovali den

tvůj křik dám větru ať ho nosí
krajinou duší ztracených
sám nad tvým tělem uspokojen
dám poznat uším krutý smich
Autor čiči, 17.09.2012
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí