kniha

kniha

Anotace: ..

přečti si mě
od první stránky
pohlaď po hřbetě
mezi dva listy nahodilé
založ sen

před spaním pod polštář
dej pár řádků
ve kterých bývá skrytý děj

i oči zavřené listují potají
bez dechu nitru
naslouchej


v prologu chci ti pošeptat tajemství
že znám tě celou
z výšky hledím
a snad jen
když mě zrnka prachu zdobí
stránky primhouřím

snad někde v půlce příběhu
plujeme řekou
bez břehů
a všude kolem leknín kvete
rád se plete
do vlasů

s posledním slovem
smutné sbohem
je čas se loučit
odejít
založ mě zpátky do vzpomínek
a než se vratíš
budu snít
Autor poeta, 17.09.2012
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí