Již viděno

Již viděno

Anotace: deja vue?

Byl jsem tam,
zde jsem stál,
pod lampou uliční,
nevěděl,
zda plakat
či se smát,
kdy v dálce mizel další pár,
v objetí milostném,
polibků jen nastokrát.

Byl jsem zde,
tam jsem stál,
nevěděl,
zda se smát,
když mával už nastokrát,
ten milenec slov úžasu,
co nevidí svého soka ve žlabu.

Byl jsem to já,
s ní jsem stál,
v ruku v ruce se smál,
když mával jsem mu tolikrát,
ze žlabu či ze slov úžasu,
a on nevěděl,
zda plakat či se mi smát.
Autor Láďa, 18.09.2012
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí