Zpěvy pro tebe VI.

Zpěvy pro tebe VI.

Anotace: :)

Sbírka: Zpěvy pro Tebe

Jenom dvě slova
vystihují aspoň trochu
co k tobě cítí srdce mé.
 
Jen ty dvě slova
milý hochu
jen "Miluji tě", více ne.
 
A ničím jiným
se nedaj vyjádřit
mé velké city, aspoň přibližně
 
Miluji tě
a tato dvě slova
nikdy je, věř mi
nevezmu zpět.
 
Začíná pro mě
etapa nová
kdy mnohem hezčí
hezčí je svět.
Autor Světlonosič, 19.09.2012
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první dvě sloky jsou překrásný..

19.09.2012 15:43:14 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí