Pravidla lásce nepřejí

Pravidla lásce nepřejí

Anotace: inspirován můrami

Nočni město a kroky v tichosti,
úsměvy jsou projevy radosti.
Svit pouličních lamp a noční motýli,
láskou je krásné být opilý.

Tvá ruka v mé dlani chvěje se,
cestičkou loudáme se po lese.
Ať věčně trvají tyto vteřiny,
dozvuky pak přikryjí peřiny.

Doteky,polibky,objetí,
touhou jsme oba zakletí.
Jazýčky spletené v souboji,
drobounké kousnutí rychle se zahojí.

Vášeň a něha dvou nahých těl,
šťasten,že dotýkat jsem se směl.
A k tomu zář planímků v očích tvých hnědavých,
tak krásných,něžných a laskavých.

Pak přijde čas loučení a krátký polibek,
ještě jednou a ještě zní v pohybu hlasivek :
"Dobrou noc, lásko má,bez tebe nejde žít,
snad jednou volní budeme a pak.....

krásně bez obav budeme se chtít."

Autor Makonn, 20.09.2012
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: youdontsay
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když už teda zase dlaně tak i s pusinkami, to patří k sobě jako žloutek k bílku.

20.09.2012 23:55:50 | Lilien

Moční nee, jinak ano vcelku:)

20.09.2012 23:13:10 | Lilien

Ašíííbka se vloudila...opraveno.
P.s. a Není nakonec celá naše existence jeden velký omyl ?

21.09.2012 07:24:20 | Makonn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí