Mladá láska

Mladá láska

Anotace: No, co k tomu říct? Krátká básnička, o nové lásce, a vzazích

Světla diskoték,
měsíční záře,
letmý dotek,
hladí tváře.
Rozhoupané kroky,
lehké vlnění,
mladistvé roky,
nic se nemění.
Oči se třpytí,
hvězdy plují,
dobré pití,
rty se špulí.
Bok po boku,
romantickou pláží,
trocha nejistého kroku,
se zamilovanou tváří.
Svit měsíce,
šum vln,
v ruce střevíce,
pocitů pln.
Hlava na ramenu,
srdce buší,
myšlenky v pramenu,
láska tuší.
Zasněná procházka,
první líbání,
je to ta láska,
co vše zachrání?
Autor chumka, 12.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano je, tak si ji važ...krásná.

12.01.2007 22:56:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí