Pár kapek vína

Pár kapek vína

Anotace: červené ...

Pár kapek vína
a co zmůže
Jsem ženou
a ty jsi mužem

Pár kapek vína
polibkem ochutnám ho
ze tvých rtů
Dlaň položím ti
do vlasů

Pár kapek vína
úsměv na tváři
a sladké snění
na bílem polštáři

Pár kapek vína
tvé oči jako nebe
Tak štastná jsem
vedle tebe

Pár kapek vína
už jen zbývá
Tak rychle polib mě
už se stmívá
Autor malibu, 21.09.2012
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad je bílé aby to na tom polštáři nebilo tolik do oči :))
pěkné veršování...

21.09.2012 16:31:53 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí