V mých myšlenkách

V mých myšlenkách

Anotace: :)

Myslím na tebe
dnem i nocí,
bojím se že už mi
není pomoci.

Když je ti smutno
sama mám slzy v očích
a v hlavě tmavo jak
obloha noční.

Kamkoli podívám se
vidím tvůj úsměv,
jako by ti věčně
zamrzl na ústech.

Na mysli pořád jen
tebe mám
a nic jiného
nehledám.

Všude vidím jen
tvoji tvář.
Je pro mě jasná jak
slunce zář.

Ty jsi mým světlem
ty jsi mou tmou.
Ty jsi mým teplem
a já jsem tvou...
Autor Světlonosič, 21.09.2012
Přečteno 475x
Tipy 1
Poslední tipující: Comparare
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud budete oba chtit,tak to vydrzi...naporad

21.09.2012 20:54:19 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí