když se vzepřel pocit

když se vzepřel pocit

Anotace: Náhle procit a chtěl odejit

jsi ve mně
nahodilý pocit
co náhle procit
a chce ven

jen

aby mezi svými
zraněnými
nemusel se dělit
křivdám čelit
v koutě stát

chce ven
a čelem
do mých očí vpíjet vinu
ze zločinu
který se stal
už tak dávno
že všechny zmínky v kámen ryty
spolkl čas

a zapomnění krmilo se
napospas..

můj pocit v předtuše
že možna končí klidná rána
obouvá rozum
do surové vlny
a ovce která ostříhána byla
krčí se nahá
schoulená
Autor zamotán v nedospělosti, 21.09.2012
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirsten, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí