jak moc hlasitě

jak moc hlasitě

Anotace: Jak moc potichu

zakřičet můžeš
kdo ti brání
nejvíc
jak hlas ti dovolí
na slavném kopci
krutých bitev
nesou se slova údolím

však někdy stačí pro tvé věty
jen poblíž správné hvězdy stát
ta něžná slova co si nosíš
pak do ucha jí pošeptat
Autor zamotán v nedospělosti, 21.09.2012
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: Kirsten, Beru, Jahudkka, Ricarda Haner Lowery, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí