Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: O lásce, kterou jsem nemohla mít..

V jedné ruce žiletek pár
V té druhé fotka tvoje
Já nechci už nikomu lhát
Pro koho bije srdce moje

Tys to ale nechtěl slyšet
Mělo mě to napadnout
Já nemusela tu teď ležet
S rukou zkrvavenou

Avšak mnohem více než rány
Mě bolí vzpomínka na tebe
Když představím si všechny dámy
Co s tebou dívaly se na nebe

Na ty krásně bílé mraky
Které já vidět nemohla
Chtěla jsem být s tebou taky
Avšak samota mne přemohla

A tak sedím tady znova
V tom poloprázdném pokoji
Čekám bez jediného slova
Až se všechny rány zahojí

Doufám, že na tebe zapomene
Mé zlomené srdce
A jedinou věcí, co mi tě připomene
Budou mé zjizvené ruce
Autor Question, 12.01.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí