Pro Popelku

Pro Popelku

Anotace: ...a pořád ji mám rád

Celý život hledám Tě – Popelko,
dnes už střevíčku mládí dávno zbavená,
vím, že je to hledání ztraceného času,
co pachuť promarněných šancí má…

Však cítím závan Tvého bytí,
vždycky bylas - jsi – a budeš,
však navinuté je vše na jiné špulce nití –
jinou cestou si svého prince svedeš.

Tak stokrát zas a znova prožívám svá kdyby,
Ty stále prcháš, rozplýváš se v tmách,
já ptám se, Bože, kde dopustil jsem se té chyby?
a na stůl tiše odkládám svůj rozečtený snář…
Autor Ladaro, 24.09.2012
Přečteno 433x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vehnala nezastavitelný slzí proud v oči i srdce....

Ó! Věrnosti..Jak přehluboká dovedeš být!

02.05.2018 12:00:41 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí