Prstýnek na provázku

Prstýnek na provázku

Anotace: Jen taková minutka

A je tu nový den,

mám sílu znova vstát.

A dát

si studenou sprchu.

Na rty Ti namaluji lásku

a dám Ti prstýnek pro štěstí,

co visí na provázku,

protože na prst ho nenatáhneš.

Postavím si vodu na kávu,

abych se trochu probrala.

A pak vysypu Ti z rukávu

své lži.

A jdu klidně za ním...
Autor Noctis Mania, 12.01.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí