Jsi pro mně ....

Jsi pro mně ....

Anotace: Čím pro mně jsi.

Jsi pro mně rosou co mé nohy chladí,
jsi pro mne slunce jež mně hladí.
Jsi pro mně studánkou z níž voda pro mně čiší,
jsi pro mně lahodný pokrm jenž hlad můj tiší.
Jsi pro mně skrýš kde únavou svou hlavu složím,
jsi pro mně vzácný poklad po kterém toužím.
Jsi pro mně ohněm jenž mé zmrzlé tělo zahřeje,
jsi pro mně jediným lékem po němž má duše okřeje.
Jsi pro mně krásný sen který bych chtěla prožít,
jsi pro mně vzduch bez něhož nemohu vůbec žít.
Jsi pro mně sladkou písní co mé srdce rozbuší,
jsi pro mně vším co smysl má a nikdo to netuší.
Autor bublinka, 24.09.2012
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí