Ztrácím

Ztrácím

Anotace: ... jsem s Tebou sám

Jsem sám
a stále mezi všemi
obklopen
cizími
vjemy
jsem stále sám
když v tiché samotě
v šeru
zas svléknu tě

jsem s tebou sám
v náruči svůdně ženy
dotek
a vůbec nejsem smělý
když marně hledám svědomí
vteřinu
než těla duše ochromí
vším čím býval jsem
tak málo
co ve mně jsi mít chtěla
to se mnou
dál nejsi celá

jsem ve tmách sám
potichu hledej
jen černé světlo
to do mně
tvé tělo vlétlo
v podivné touze
zpomalen rychlostí siločar gravitace
tělo
ve stavu levitace
tak k Tobě
naposled přitažený
ztrácím svou duši
v těle ženy
Autor kroužek, 25.09.2012
Přečteno 471x
Tipy 14
Poslední tipující: janewe, Beru, Jahudkka, Lenka Krásnodvorská, poeta, lexus, Kett, čiči
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí