Já bych toho chtěl...

Já bych toho chtěl...

Anotace: Vlastne bych chtel uz jenom jedno. Omlouvam se za to, ze to je bez diakritiky, ale psal jsem to na tabletu.

Sbírka: Tajná láska moje

Chtel bych umet malovat,
nakreslit tvou krasu.
Umet imitovat,
venovat se tvemu hlasu,
chtel bych umet hezky psat,
popsat v bloku vsechny stranky,
jak umis ty se krasne smat,
jak tve vlasy cechraj vanky.
Chtel bych umet hezky zpivat,
zpivat v noci pod tvym oknem,
do rana tvuj spanek hlidat,
aby zdalo se ti jen to pekne.
Chtel bych byti dobrym hercem,
mit tvuj zivot jako roli,
zahral bych ji celym srdcem,
o chytry holce - nejkrasnejsi, kterou nic nezkoli.
Chtel bych byti hrdinou,
vykryt kulku se tvym jmenem.
Miluju te vic nez jakoukoliv jinou,
celym srdcem, duchem... Celym telem.
Autor Virteal, 25.09.2012
Přečteno 617x
Tipy 1
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí