Zloděj myšlenek

Zloděj myšlenek

Anotace: ...

Myšlenku chytnout, držet ve dlaních
vždycky toužíš tiše před spaním.
Zavírat oči v její kráse,
pak oklamat srdce dá se snáze.

Žhavými uhlíky chytnout dech,
nechat se hladit po zádech,
vkrádat se drze do srdcí,
které právě sladce spí.

Vyloupit jejich tajné skrýše,
ukrást duši, všechen cit!
Stejně jak se v knihách píše,
když srdce přestane už žít.
Autor Beru, 26.09.2012
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké..
Sny Ti nikdo nevezme.

Nenaplněná láska.. Nenaplněná touha..

Myšlenky námi procházejí..
Nelze je uchopit a vlastnit.

Až potkáš spřízněnou duši.. Pochopíš..

30.09.2012 20:31:38 | The Oktávie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí