Ve stejné

Ve stejné

Anotace: řece

Ve stejné řece stejný chlad
jak rád bych času odolat
kvůli snad
sobě i Tobě, ne-li všem
hvězdám na nebi rozešlém
v noci s dnem

třpyt vody byť na okamžik
neustane, až ledu zvyk
tíhou vík
obejme z obou břehů proud
bude touhu mít zalesknout
se, přes brod

jdu navstříc rtům tam v rákosí
přimrzlým k sobě jak cosi
od rosy
podobným magii rudých snů
jež polibkem vlahým ač schnu
rozčísnu

ve stejné řece opodál
stojíš.. přec Tvého tep nevzdal
srdce sval
Autor Petbab, 26.09.2012
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Elee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí