První láska

První láska

Anotace: To se stává.

Tys byla má první láska,
ta na níž se vzpomíná
Jak čas plynul, další přišly,
nebylas mi souzená

Přesto na tě stále myslím,
zůstal otisk v srdci mém
Je mi divně, když tě vidím,
na procházce s kočárkem

Za chyby se draze platí,
měl jsem si to rozvážit
Nemohl jsem zradit partu,
musel jsem tě opustit

Měl jsem tenkrát jiné zájmy,
nechtěl jsem se tátou stát
Dnes je pozdě bycha honit,
můžu ti jen štěstí přát
Autor Psavec, 13.01.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný. Zaběhni si ke mě k povídkám a přečti si tu první. Loučení. Taky má první láska, po třech letech. A ta bolela hodně...:(

14.01.2007 17:13:00 | Verule

Chytilo to za srdíčko - moc hezké a pravdivé...

14.01.2007 16:28:00 | lela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí