Žárlím

Žárlím

Anotace: ...

Chtěla bych nahlédnout do tvých snů,
o kom asi sníš,
kdo hladí tě na konci dnů
v myšlenkách tvých, když spíš.

usměješ se a překulíš na druhý bok
a obejmeš polštář jako svou milenku.
V tu chvíli závidím, polštář je můj sok
raděj nechci znát žádnou tvou myšlenku.

A přesto stále čekám,
že probudíš se s mým jménem na rtech
a přesto stále doufám,
že jednou i já budu ve tvých snech.
Autor Beru, 27.09.2012
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufat neznamená nic:_)

27.09.2012 18:05:28 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí