Odchází

Odchází

Anotace: ...léto i ty....

Podzim listí barví,
léto odchází,
tak jako ty,
můj drahý...

A mě dechu dochází
když chytám stíny,
dozvuky hlasu,
city jenž mizí.

Nespílám, nekřičím,
stojím za vším,
co tě odhání,
přestože se měním,
v to cos chtěl..

Pohřbi mě v tichu
duší i těl.
Seber tu trochu tepla
co ve mě ještě zbyla,
ať tu umrznu...
Autor Alain, 27.09.2012
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: somewhere, Elee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí