Nic mi dál..

Nic mi dál..

Anotace: S lehkostí jen tančit, zbořit vitráž barevných skel, zažít ten pocit,to mámení našich dvou těl, jednou křídla ptáků v nás nechají jen dlouhý stín, dál tu budu stát, na známých adresách zabloudím

Do všech koutů světa rozléhá se krátká věta
Zní jako síla moře, co na příliv a bouři čeká
náš příběh je z léta, ten já chci dál v sobě mít
právě tohle snění, ráno dá mi odvahu žít

ref : Nic mi dál, neříkej, jenom pojď o krok blíž
Nic mi dál, neslibuj, odkrývám další skrýš
Dávno znáš ten půvab nočních krás 

V ulici déšť, tam neón už zhasl

 

S lehkostí jen tančit, zbořit vitráž barevných skel
Zažít ten pocit, to mámení našich dvou těl
Jednou křídla ptáků v nás nechají  jen dlouhý stín
Dál tu budu stát, na známých adresách zabloudím

ref : Nic mi dál, neříkej, jenom pojď o krok blíž
Nic mi dál, neslibuj, odkrývám další skrýš
Dávno znáš  všechen půvab nočních krás

V ulici déšť, tam neón už zhasl


Nic mi dál neříkej, slova jsou zbytečná
Nic mi dál neslibuj, oči svý otvírám

To jen déšť na stěnách zná můj vzkaz

Chladnou zem protíná slunce jas

 

(cover jedné dobré české písně)

Autor Hanuš, 28.09.2012
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí