Očarován

Očarován

Anotace: Romantická óda

Káťa tmavé oči má,
když se na mně podívá,
svět kolem ní zhasíná.
Vidím její jasnou tvář,
z níž sálá na mně silná zář.
Je to jako hudba krásná,
snad jen hvězda je tak jasná,
že pohltí pohled můj.
Nechoď ještě,
chvíli stůj!
Autor Vladimír Pecina, 29.09.2012
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí