A já ani na chvilku

A já ani na chvilku

Anotace: ...

Tak obyčejně podzimně mi chybíš
kdyby padal déšť
rozpustila bych si vlasy
aby tím spíš mi do nich pršelo
a to by připomínalo
volnost tvých prstů
když jemně taháš za uzlíky pramínků
a já ani na chvilku
neotevřela bych oči
pro krásu vděčnosti
že byl jsi tím, co mě i přes chlad hřálo.
Autor Lexisa, 01.10.2012
Přečteno 435x
Tipy 11
Poslední tipující: Eru Alonnar, kudlankaW, Beru, Lenka Krásnodvorská, lexus, Petbab, Láďa, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké

04.09.2019 04:41:45 | Eru Alonnar

Slova si tak zvolna plynou a přesto mají silné sdělení
záležitost povedená, dál přeji ti úspěch tobě v básnění.

Básník Martin Kristián Kudlák

17.11.2012 12:57:52 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí