Scházíš mi

Scházíš mi

Anotace: ...

Scházíš mi, i když jen tak trošičku,
protože už jen kapka tebe se mi vejde do srdce,
namlouvám si, že je to kapička drobná,
ale tolik stesku se do ní vleze...

Scházíš mi potichu, se zavřenými ústy.
Ovšem tím tichem ohluchnu
a už nikdy neuslyším tvůj hlas.

Scházíš mi tak sladce,
až mám v krvi příliš mnoho cukru
a prsty dolepené sladkou láskou,
ale po tváři mi tečou tak hořké slzy...

Prostě mi scházíš...
Autor Beru, 01.10.2012
Přečteno 472x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa, Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí