Anonymně neosobní láska

Anonymně neosobní láska

Anotace: ...

Co z nás zbylo?
Co bys chtěl?
Toužebně vzlykat nad ránem?

Milovat se při měsíčku,
to by se ti líbilo?
Milovat se celým srdcem?
Cha, to by tě zabilo!

Dotýkat se kůže mojí?
Hladit křivky, laskat?
Jen kdyby na mojí tváři
byla tmavá maska.

Prázdně hledíš, co chceš slyšet?
Snad nečekáš slzy?
Musím se smát, když tě vidím,
tebe to snad mrzí?!

Už nepřijdu jako dřív,
Konec! Nebudeš mě mít.
Tak se měj a žij jak chceš,
už víckrát ke mně nepřijdeš.
Autor Beru, 02.10.2012
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Necelá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí