Kdybys jen věděla

Kdybys jen věděla

Anotace: .............

jsem bezmocí lapen
nemohu se hnout
na tebe má milá
snažím se zapomenout

cítím tě všude
ve všem jsi skryta
má touha bezměrná
je jak nenasyta

hledám tě v davu
prohlížím tváře
vždy se však naděje
rozplynou v páře

slyším tvá slova
šeptaná do noci
znovu se ztracím
není mi pomoci

kdybys jen věděla
co srdce mé svírá
měním se,stárnu
láska však neumírá
Autor James Libustka, 03.10.2012
Přečteno 550x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Bernadette, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí