Podzimní Barbara

Podzimní Barbara

Anotace: ...

*

Podzimní Barbaro
v Tvých vlasech šustí listí
podzimní Barbaro
tak jsem Tě našel zas

Kam ses jen ztratila
prý počala jsi čísti
a já Ti říkám zas
Barbaro nebylas

Jablíčko loupáš dnes
v svých zdravých bílých zubech
v Tvých očích znavených
podzimní vidím vřes

V mlhavém podzimu
je konec nenávisto
hvězda se ligotá
a v lesích bloudí pes

Jen vosa poslední
za oknem potácí se
a hledá sladkosti
sladkého jablíčka

Co v dlani svíráš teď
je konec nenávisti
jenom ta únava
Ti klesá na víčka

Tisknu Ti na rty polibek
tichounce,zlehka,něžně,
abych se neztratil
abych zas nebyl sám

Abych zas netápal
a neztrácel se v sobě
má krásná Barbaro
s Tebou neklopýtám

Jsi šik divokých hus
co nebem táhne k jihu
a jistě má svůj cíl
jako já Tebe zas

Halasný jejich křik
snímá zas ze mně tíhu
už nesmím nikdy říct
Barbaro nebylas

*
Autor střelkyně1, 04.10.2012
Přečteno 462x
Tipy 16
Poslední tipující: Radhuza, Špáďa, CULIKATÁ, Ružka, Lenka Krásnodvorská, Holis, jima
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí, je krásná...

11.11.2012 19:57:02 | Radhuza

Jé to je pěknééé, já si to i culikatě zanotovala)))

11.10.2012 16:30:23 | CULIKATÁ

velmi hezky napsané, při čtení se dá vcítit realita

04.10.2012 20:12:37 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí