nekonečná???

nekonečná???

Anotace: žádné štěstí netrvá věčně

Je-li opravdu bůh?
Tak nemá nás v lásce
žijeme jen na dluh
v neschodách a hádce

věřím spíše v peklo
v moci síly ďábelské
štěstí se rozteklo
a není pomoci nebezké

uvadá láska i nadšení
usychá potěšení i touha
poté se již nic nemění
zůstává jen vzpomínka
pouhá

radost žalem zaplacena
smích projrvem bezmoci
duše zármutkem pohlcena
a já ůplně bez pomoci.

Vím,že štěsti není bez konce
že vše krásné skončit musí
tak proč ze sebe dělám pitomce
mě samému se to už hnusí.
Autor Barci, 10.10.2012
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí