Neodcházej, neodjížděj

Neodcházej, neodjížděj

Anotace: Sejde u očí sejde z mysli

Se sluncem za obzorem ztratily se plány,
Věřím že tvé sliby nemohly být pouze hrány,
Tak neztrácej se mi z očí ty…mé druhé já,
Vím že bez tebe budu navždy už nešťastná,

Když odjedeš nebudu mít už opravdu nic,
Nepozřu již k snědku kousíček chleba sic,
Natáhni ruku a pevně dlaní se mne drž,
Budeme spolu toť přísahám navždy už…
Autor Gamy, 13.01.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky krásná.....;-)

15.01.2007 22:58:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí